Yoo Ah In


ชื่ออื่นๆ: 
유아인/ยูอาอิน/엄홍식 / Eom Hong Shik / ออมฮงชิก
วันเกิด: 
06 ตุลาคม 1986

Yoo Ah In

ชื่อ : 유아인 / Yoo Ah In / ยูอาอิน

ชื่อจริง : 엄홍식 / Eom Hong Shik / ออมฮงชิก

วันเกิด : 06 ตุลาคม 1986

ส่วนสูง : 181cm

น้ำหนัก : 62kg

กรุ๊ปเลือด : A

สังกัด : Star K Entertainment

Yoo Ah In

ผลงานซีรีส์

Chicago Typewriter (tvN, 2017)

Descendants of the Sun (KBS2, 2016)

Six Flying Dragons (SBS, 2015)

Discovery of Romance (KBS2, 2014)

Secret Love Affair (jTBC, 2014)

Jang Ok Jung (SBS, 2013)

Fashion King (SBS, 2012)

Sungkyunkwan Scandal (KBS2, 2010)

The Man Who Can’t Get Married (KBS2, 2009)

Strongest Chil Woo (KBS2, 2008)

Shi Eun & Soo Ha (KBS2, 2005)

April Kiss (KBS2, 2004)

Sharp 1 (KBS2, 2003)

Yoo Ah In

ผลงานภาพยนตร์

Like for Likes (2016)

The Throne (2015)

Veteran (2014)

Elegant Lies (2014)

Tough As Iron (2013)

Wandeuki (2011)

Sky and Sea (2009)

Antique Bakery (2008)

Boys of Tomorrow (2007)

Shim’s Family (2007)

Yoo Ah In

รางวัลที่ได้รับ

2016 52nd Paeksang Arts Awards : Top Excellence Actor (Yoo Ah In, Six Flying Dragons)

2015 SBS Drama Awards: Top 10 Stars Awards – Yoo Ah In (Six Flying Dragons)

2015 SBS Drama Awards: Best Couple Awards – Yoo Ah In & Shin Se Kyung (Six Flying Dragons)

2015 SBS Drama Awards: Top Excellence Actor (Long-Length Series) – Yoo Ah In (Six Flying Dragons)

2011 Mnet 20’s Choice Awards: Hot 20’s Voice

2010 KBS Drama Awards: Best Couple Award with Song Joong Ki (Sungkyunkwan Scandal)

2008 11th Director’s Cut Film Awards: Best New Actor (Antique Bakery)

2007 8th Pusan Film Critics Awards: Best New Actor (Boys of Tomorrow)

2007 3rd Pyungtaek Pierson Film Festival: Best New Actor (Boys of Tomorrow)

Yoo Ah In

Yoo Ah In