Nam Ji Hyun

ชื่ออื่นๆ: 
นัมจีฮยอน/남지현
วันเกิด: 
17 กันยายน 1995

Nam Ji Hyun

ชื่อ : 남지현 / Nam Ji Hyun / นัมจีฮยอน

วันเกิด : 17 กันยายน 1995

กรุ๊ปเลือด : B

ส่วนสูง : 165 cm

สังกัด : SOOP Management

IG : hyuniiiiiii_95917

Nam Ji Hyun

ผลงานซีรีส์

Suspicious Partner (SBS, 2017)

Shopping King Louie (MBC, 2016)

Mystery Freshman (SBS, 2016)

Late Night Restaurant (SBS, 2015)

What’s With This Family? (KBS2, 2014)

Angel Eyes (SBS, 2014)

To the Beautiful You (SBS, 2012)

Can’t Live without You (MBC, 2012)

Little Girl Detective (KBS2, 2012)

Warrior Baek Dong Soo (SBS, 2011)

It’s Me, Grandmother (MBC, 2010)

Giant (SBS, 2010)

Will it Snow at Christmas? (SBS, 2009)

Queen Seon Duk (MBC, 2009)

East of Eden (MBC, 2008)

Our Happy Things (MBC, 2008)

Daewang Sejong (KBS1, 2008)

Lobbyist (SBS, 2007)

Say You Love Me (MBC, 2004)

My Love (SBS, 2004)

Nam Ji Hyun

ผลงานภาพยนตร์

The Map Maker (2016)

Hwayi (2013)

A Reason To Live (2011)

String Song (2011)

Ghost (2010)

Astro Boy (2009)

If You Were Me 4 (2009)

Mapado 2 (2007)

My Captain Mr. Underground (2006)

Shadowless Sword (2005)

รางวัลที่ได้รับ

2016 MBC Drama Awards: Best New Actress: Nam Ji Hyun (Shopping King Louie)

2014 KBS Drama Awards – Best Couple Awards: Park Hyung Sik and Nam Ji Hyun (What’s With This Family?)

2014 KBS Drama Awards – Rookie Actress: Nam Ji Hyun (What’s With This Family?)

2012 KBS Drama Awards: Best Child Actress Acting Awards, Nam Ji Hyun (Little Girl Detective)

2009 MBC Drama Awards: Special Child Actor Award (Queen Seon Duk)

2008 MBC Drama Awards: Special Child Actor Award (East of Eden)

2006 SBS Drama Awards: Special Child Actor Award (My Love Clementine)

ซีรีย์: 
Comments