Ji Chang Wook


ชื่ออื่นๆ: 
지창욱/จีชางอุค
วันเกิด: 
05 กรกฎาคม 1987

Ji Chang Wook

ชื่อ : 지창욱 / Ji Chang Wook / จีชางอุค

วันเกิด : 05 กรกฎาคม 1987

ส่วนสูง : 182 cm

น้ำหนัก : 65 kg

กรุ๊ปเลือด : AB

สังกัด :Glorious Entertainment

Ji Chang Wook

ผลงานซีรีส์

Suspicious Partner (SBS, 2017)

Seven First Kisses (NAVER tvcast, 2016)

The K2 (tvN, 2016)

Healer (KBS2, 2014)

Secret Love (DRAMAcube, 2014)

Empress Ki (MBC, 2013)

Five Fingers (SBS, 2012)

Bachelor’s Vegetable Store (Channel A, 2011)

Warrior Baek Dong Soo (SBS, 2011)

Smile, Dong Hae (KBS1, 2010)

Hero (MBC, 2009)

The Sons of Sol Pharmacy House (KBS2, 2009)

You Are Very Good (KBS2, 2008)

Ji Chang Wook

ผลงานภาพยนตร์

Fabricated City (2015)

How to Use Guys with Secret Tips (2013)

Gosa / Death Bell 2 (2010)

Sleeping Beauty (2007)


Ji Chang Wook

รางวัลที่ได้รับ

2014 KBS Drama Awards – Best Couple Awards: Ji Chang Wook and Park Min Young (Healer)

2014 KBS Drama Awards – Popularity Actor: Ji Chang Wook (Healer)

2013 MBC Drama Awards: Excellence Actor (Special Production): Ji Chang Wook (Empress Ki)

2011 KBS Drama Awards: Excellence Awards, Actor (Daily Drama), Actor (Smile, Dong Hae)

2011 SBS Drama Awards: New Star Awards (Warrior Baek Dong Soo)

ซีรีย์: